Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/habiturn.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5483

Trine Wulff

Administrerende direktør og grundlægger

Farmaceut og coach med alsidige erfaringer og kvalifikationer i udvikling af effektive og nyskabende koncepter til sundhedsvæsenet.

92-05: Medical Devices R&D ledelse. Primært fokus: Udvikling af innovative mediko-koncepter, blandt andet højteknologiske klasse III-produkter indeholdende lægemidler (Coloplast, Torsana Diabetes Diagnostics, Ferrosan Medical Devices). Ferrosan blev i 2005 solgt til Altor for over 1 milliard kroner: Pipelinen Trines gruppe skabte, medvirkede signifikant til prissætningen.

05-i dag: Trine startede virksomhederne Think Twice Advice og HabiTurn for at udleve en drøm: At finde bedre måder at engagere skrøbelige ældre borgere i effektiv genoptræning og rehabilitering. Få, men vigtige koncepter er udviklet, evalueret og lanceret; se nærmere på tta.life. Omfattende kursusaktiviteter for nordiske kommuner, der ønsker inspiration til at motivere borgere med stærke træningsbarrierer. Sideløbende, innovationskonsulent og professionel coach/mentor for teams og ledere i medikovirksomheder mv.

Kristina Jensen

Leder, forretningsstrategi

Kristina er ansvarlig for at skabe en robust forretningsstrategi for Lighter Days. Kristina er yderst kompetent i forhold til arbejdsopgaven baseret på tidligere stillinger hos Coloplast A/S:  Regional VP, Country Manager (Danmark, Finland), Direktør (wound care business unit, etc.). Kristina er ved siden af sine opgaver i HabiTurn aktivt involveret i flere iværksættervirksomheder.

 

 

Peter Jensen

Industriel Designer

Peter er en yderst kvalificeret og kreativ industriel designer, der bidrager til designet af næste generation af Lighter Days.

Anna Zinck

Assistent

Anna (stud.scient.pol.) er vores blæksprutte, der bidrager i forbindelse med brugertests, kvalitative interviews, analyse, website, bogholderi, videofremstilling etc.

 

 

Emilie Holm

Assistent

Emilie (stud.scient.anth.) undersøger og analyserer nødvendige behov hos slutbrugere og sundhedsprofessionelle. Endvidere understøtter Emilie vores forretningsstrategiske aktiviteter og i vores kommunikation udadtil (website m.v.).

 

 

Anna Sofia Bregnehave Windum

Designer

Anna Sofia (stud.design) udvikler og producerer en smart transportpose til Lighter Days, så den også tager sig godt ud ”på farten”. Og mon ikke hendes designkompetencer kommer yderligere i spil efterfølgende?

 

2C A/S

Pilotproduktion og teknisk dokumentation

2C A/S er den ingeniørvirksomhed, der er involveret i udvikling af Lighter Days. 2C A/S har omfattende erfaring i at designe produktkoncepter for mediko- og farmavirksomheder såsom Radiometer, Coloplast, Novo Nordisk og Ambu.

 

 

 

medicQA A/S

QA og Registrering

medicQA er en konsulentvirksomhed inden for bl.a. medicinsk udstyr og strøm, med ekspertise i at designe, vedligeholde og administrere kvalitetssystemer og processer. medicQA yder konsulentbistand i forbindelse med kvalitetssikring og regulatorisk strategi.