Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/habiturn.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5483
Select Page

COLOURBOX1965171

Kender du det?

 

Mange af os har dårlig samvittighed over at vi ikke er aktive nok, ikke spiser sundt nok, ikke sover længe nok og måske i det hele taget har en livsstil der godt kunne være smartere. Det er ikke fordi vi ikke er aktive, men vores travlhed gør at vi ikke magter at gøre alt det vi ville gøre ”for os selv”, hvis vi havde mere energi og overskud i hverdagen.

 

Andre er gået i den anden grøft, og kan næsten ikke få armene ned: De træner rigtig meget, spiser ekstremt sundt, og har næsten opnået et sygeligt forhold til sundhed, der gør det sværere at nyde nuet, med hvad der nu ligger af udfordringer i det.

 

De fleste af os kommer i situationer, hvor helbredet udfordrer os. Stress, depression, kronisk sygdom og svækkelse på grund af høj alder er eksempler på tilstande, hvor vi typisk har endnu sværere ved at prioritere fysisk træning end ellers. Det er super ærgerligt, for konsekvensen af vores inaktivitet er at vi bliver endnu mere inaktive: Vi orker mindre og mindre.

 

Hvad vil HabiTurn bidrage med?

 

HabiTurn IVS er sat i verden for at gøre det nemmere at komme ovenpå igen efter mangel på energi eller mødet med sygdom og svækkelse.

 

Vi vil gerne gøre det muligt for dig at finde et ”helle” hvor du passer på dig selv i rare omgivelser.

 

Vores første koncept er en lille, men avanceret træningskabine, du kan finde plads til i soveværelset, i stuen eller i et andet hjørne af dit hjem: Den tager ikke mere gulvplads end et lille sofabord, og du kan også få en model, der hænger på en dør, hvis du foretrækker det.

 

Vi kalder konceptet HabiTurn Lighter Days, da træningskabinen gerne skulle kunne gøre dit liv både lettere og lysere.

 

Produktet er nyskabende og patenterbart, og vi håber naturligvis det bliver en stor succes: Det gør det kun, hvis brugere og samarbejdspartnere hjælper os godt i gang.

 

Når du åbner træningskabinen kommer du ind i en verden, der giver dig positiv energi og gør det nemt og behageligt at lave effektiv træning. Du kan også bruge træningskabinen som et ”pusterum” hvor du samler tankerne og finder roen, når du har behov for det.

 

Vores servicepakke gør det nemt for dig at få inspiration, faglig viden og opmuntring til at prioritere dig selv med aktiviteter, der gør din hverdag endnu bedre.

 

Vi håber træningskabinen kan være noget af det, der gør det nemmere for dig at prioritere dig selv i en travl hverdag!

 

Vil du prøve?

 

Vi er et nyt firma, og har endnu ikke etableret en produktion i storskala. I øjeblikket fokuserer vi på at få input og ideer fra relevante brugere, så vi får lavet de varianter der skaber mest værdi for brugerne.

 

Skulle du – eller en du kender – være interesseret i at høre nærmere om konceptet og eventuelt prøve HabiTurn Lighter Days i en periode er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om mulighederne for at være med i den første afprøvning af konceptet.

 

Det vil være en stor hjælp for os for vores lille iværksætterselskab, og forhåbentligt også positivt for dig!

 

Kontakt venligst Trine Wulff

Telefon: 40 95 27 32

E-mail: trine@tta.life